Activități în aer liber

Uneori este dificil să-i determini pe copii să se bucure de vară în aer liber și să încerce activități departe de ecranul gadgeturilor lor. Copiii nu au neapărat nevoie de tehnologie pentru a se distra.

Nu este nimic mai bun decât să-i lași pe copii să se bucure de activități în aer liber pe timpul verii. O plimbare pe faleză sau în zonele verzi, joaca în parcul nostru, o plimbare cu bicicleta în interiorul sau în jurul resortului sunt câteva dintre activitățile care vor asigura copiilor contactul cu natura și mult amuzament.

ACTIVITĂȚI LA PISCINĂ ȘI PLAJĂ

Pentru copii, vara este sinonimă cu activitățile în apă. Orice activitate care implică apa va însemna distracție garantată pentru ei. Dacă există o piscină sau o plajă în apropiere, tot ce trebuie să faceți este să îi echipați în costumele de baie, să adaugați cremă cu protecție solară și să îi lăsați să se bucure de apă și de sport toată ziua.

Cei mici adoră de obicei apa și pot petrece ore în șir într-o piscină sau la plajă, jucându-se și distrându-se. La Novum By the Sea știm acest lucru. Ca atare, organizăm diferite jocuri acvatice pe care toată lumea le va îndrăgi. Avem sesiuni de aquagym și dans în apă, în timp ce pentru copii mult iubitele bătăi cu apă. Le va plăcea!

Mai mult, plaja resortului se află la mai puțin de 50 de metri de hotel, ceea ce înseamnă că puteți petrece întreaga zi distrându-vă împreună lângă mare. Copiii pot găsi încântare în numeroase activități, cum ar fi construirea castelelor de nisip sau săparea nisipului întru descoperirea de comori.

Veți putea să vă urmăriți îndeaproape copiii și să vă bucurați de o zi relaxantă oricum ați opta să o petreceți.

O locație cu piscină și plajă este ideală în lunile de vară. În hotelul nostru, piscina în aer liber este locul unde se întâlnesc copii și adulți, adăpostul perfect atunci când temperaturile cresc.

ACTIVITĂȚI SPORTIVE

Copiii se bucură de o vacanță în familie care presupune alergare, joacă și activități noi. Ei nu pot sta locului!

Din acest motiv, vacanța în familie este o șansă minunată de a practica sport împreună. Este o modalitate importantă de a consolida legăturile între membrii familiei și de a face mișcare. Copiii vor avea parte de amuzament pe măsură și, împreună cu părinții, vor descoperi lucruri noi despre ei și ceilalți membrii ai familiei.

Unele dintre activitățile pe care trebuie să le încercați, atunci când ne vizitați, includ o zonă de fitness în natură, Aqua Gym, sesiuni de Zumba și Ping Pong. Paddleboardingul în picioare este o nouă și populară activitate familială. Puteți înota, puteți face plimbări și trasee cu bicicletele, vă puteți juca volei pe plajă sau pur și simplu puteți alerga. Există câte o opțiune pentru toată lumea!

În vecinătatea resortului Novum By The Sea, există o bază de agrement nautic unde oaspeții pot practica o varietate de sporturi pe apă. Jet skiuri, echipamente pentru schi nautic, colace și banane, precum și volei și fotbal pe nisip.

SALĂ DE SPORT ÎN AER LIBER

Relaxarea la plajă nu înseamnă pur și simplu să petreci toată ziua pe un șezlong și să urmărești cum trece timpul. Dacă vă place să rămâneți activ și să vă mențineți în formă, avem vești bune. Plaja în sine este o sală de sport!

Simplul act al unei plimbări de-a lungul țărmului arde dublul caloriilor comparativ cu o plimbare pe aceeași distanță pe teren plat, deoarece nisipul intensifică efortul necesar pentru a merge.

În plus, există o serie interminabilă de activități pe care le puteți întreprinde pe plajă ca modalități de a vă menține în formă. Mergeți să înotați în mare, jucați volei, jucați fotbal, încercați să navigați, mergeți la scufundări ... Nu există nicio scuză!

ACTIVITĂȚI CREATIVE ȘI DE AGREMENT

Dacă dorești pentru copiii tăi să folosească latura lor creativă în timpul vacanței și să învețe în timp ce tu te distrezi, ai noroc! Resortul nostru organizează activități precum mini-golf, șah în grădină, meșteșuguri, jocuri de masă și pictură pe față, printre multe altele.

În consecință, adulții se pot bucura și relaxa în jurul piscinei, în timp ce copiii lor se distrează și învață noi abilități la Mini Clubul nostru.

Novum By the Sea Luxury Resort oferă, de asemenea, multe alternative distractive potrivite pentru familii, activitați care garantează tone de distracție.

ACTIVITĂȚI DE NOAPTE

Pentru ca dumneavoastră să vă bucurați la maxim de nopțile de vară care vă așteaptă în timpul vacanței la Novum By the Sea, vă oferim cele mai variate activități de noapte și divertisment, având mereu în minte întreaga familie.

Nopți cu muzică live și artiști cunoscuți, DJ, magicieni, numere de circ, carnaval și alte surprize. Terasele restaurantului nostru de lângă piscină vor fi pregătite pentru savurarea de băuturi răcoritoare sau înghețată și bucuria ultimelor momente ale zilei în viitorul resort preferat al familiei tale.

La Novum By the Sea, dorim ca vacanța ta să fie de neuitat, iar pentru tine, familia și prietenii tăi momente memorabile de la răsărit până la apusul soarelui. În incinta resortului nostru există distracție garantată pentru copii și adulți toată ziua și toată noaptea, fără a părăsi premisele acestuia.

Novum By the Sea îți oferă zile împreună cu familia și zile de activități separate, timp în jurul unei mese pentru cină, lângă piscină, înot sau paddleboarding pe mare. Este vorba despre lucrurile bune din viață, distrându-vă, mâncând bine, uitând de griji și cotidian.

Explorați peisajul minunat în care poveștile sunt aduse la viață. Relaxați-vă și pierdeți-vă în atmosfera acestei locații idilice sau participați la o serie de activități distractive pentru toată familia.

Acum sunteți familiarizat cu toate activitățile de care vă puteți bucura în timpul vacanței în familie la Novum By the Sea. Indiferent de vârsta pe care o ai, vei avea parte de momente fantastice aici. Ne vedem în curând!

© 2024 NovumByTheSea
Powered by: AGP.media