Plaja Asterios

Un cadru privat pe plaja ferită, situat la câțiva metri de înțelepciunea botanică a pădurii și cu vedere la apele vindecătoare ale Mării Negre, Plaja Asterios are mediul perfect pentru a atinge potențialul stării de bine.

Puteți alege să vă răsfățați, singur sau cu familia, sub deviza „dolce far niente” pe șezlongurile confortabile, puteți face pași prin nisipul auriu și vă puteți scufunda în apa de mare sărată sau puteți alege să vă bucurați de sporturile acvatice și de cele de nisip.

Mobilierul de plajă a fost ales cu aceeași înclinație către calitate și starea de bine și cuprinde șezlonguri spațioase cu mese laterale, umbrele generoase, baldachine, hamacuri și leagăne din lemn.

Abordarea noastră este simplă: reunim tot ceea ce poate oferi un cadru de plajă și completăm cu un bar și un meniu conceput pentru gustări ușoare, dar deliciose.

Puteți simți nisipul printre degete în timp ce vă relaxați pe fotoliile modelabile și savurați cocktailuri colorate sau mâncăruri specifice cadrelor de plajă ca “practicele” pizze, toate cu atenție preparate.

Încercăm să vă elevăm experiența cu elemente pasive sau interactive memorabile și să vă stimulăm toate simțurile într-un mediu care vă va face să vă simțiți acasă.

© 2024 NovumByTheSea
Powered by: AGP.media