Restaurantul Leto

Restaurantul Leto este inima resortului nostru. Un restaurant plin de stil, plin de viață și de distracție, perfect pentru mese vrednice de aducere-aminte. Situat langă grădinile piscinei, restaurantul oferă un mic dejun delicios, servit zilnic între orele 7:30 - 10:30, cu o varietate de opțiuni de mic dejun continental și opțiuni gătite. De asemenea, restaurantul Leto oferă un meniu complet à la carte, disponibil zilnic de la amiază până la 22:00 și un meniu lounge, disponibil de la 10:30 la 23:59.

Ne bazăm pe o bogată experiență internațională pentru a aduce influențe globale în aromele clasice românești, transformând cele mai proaspete ingrediente în preparate sănătoase și gustoase, perfect gătite.

Începând de la micul dejun bogat până la cinele fanteziste, meniurile noastre sunt orientate către copii și adulți, cu mocktail-uri și cocktailuri, pizza și băuturi sau mâncăruri bio pentru copii.

Restaurantul se extinde cu un bar la piscină unde vă puteți bucura de băuturi răcoritoare și cocktailuri colorate toată ziua.

Să fie și tort!

Ce e mai bun decât tortul și înghețata? Tort, înghețată și cocktail-uri, desigur. Alăturați-ne pentru un meniu tipic, perfect servit, zilnic între 10:00 și 23:59, cu sau fără cocktail-uri.

Indiferent de gusturi, vă promitem mâncăruri de top create cu cele mai bune produse locale, servite într-o atmosferă prietenoasă și relaxată. La restaurantul Leto, suntem mândri să oferim o experiență culinară de neuitat. Este vârful excelenței culinare, cu o listă de vinuri impresionantă, inclusiv vinuri la pahar, șampanii și aperitive.

Masă flexibilă

Ne place să oferim opțiuni pentru a ieși din banal și pentru bon-vivre și spații. Avem o serie de alternative de luat masa pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră, fiind bineveniți, în același timp, să cinați în intimitatea camerei dumneavoastră.

Mic dejun

Micul dejun este o aventură de familie. Chiar și oaspeții tineri se pot ajuta la bufet și își pot alege din platourile cu cereale, iaurturi, fructe proaspete, produse de patiserie și brioșe. În plus,pe lângă bufetul continental, opțiunile noastre - de la clătite americane la waffle belgiene cu dulceață de fructe de pădure - sunt concepute pentru a antrena toate vârstele pentru o zi activă, plină de distracție.

Cu ouăle noastre perfect poșate sau scrambled cu somon afumat - vă garantăm că micul dejun este cel mai bun mod de a vă începe ziua!

Și dacă sunteți în acest loc pentru soare, vă garantăm că o să iubiți brunch-ul nostru ,,al fresco”, organizat pe terasa cu vedere către frumoasele grădini din zona piscinei Novum By the Sea.

Deci, ție cum îți plac ouăle dimineața? Servit zilnic 7:30 - 10:30

Masa de pranz

Prânzul este o aventură familială care trebuie savurată pe îndelete, cu un meniu complet pentru copii și un meniu pentru părinți. În zilele aglomerate ale restaurantului, mesele se extind pe terasă pentru brunch-ul ,,alfresco”. De la ceaiurile de după-amiază până la prânzuri leneșe, restaurantul Leto este locul preferat pentru marii iubitori de mâncare.

Masa de seară

Știind că revii la o masă apetisantă după o zi petrecută la plajă, restaurantul din inima resortului Novum By the Sea te va surprinde cu un meniu perfect pentru gurmanzi.

Sunteți așteptat să gustați specialitățile pregătite în bucătăria restaurantului Leto, în timp ce admirați superbele grădini scăldate de lumina felinarelor.

Bucătarii noștri talentați lucrează îndeaproape cu furnizorii locali în alegerea celor mai bune produse pentru a crea mâncăruri surprinzătoare, delicioase și de sezon. Atmosfera elegantă, dar relaxată, vă invită să vă lăsați purtați de val și să savurați o experiență cu adevărat minunată.

Membrii personalului nostru sunt pregătiți și încântați să ajute familiile cu copii, astfel încât părinții să se relaxeze cu aperitivele pe care le vor putea savura în liniște. Dacă preferați să luați cina împreună, puteți rezerva o masă începând cu ora 18:00.

Cina devine o aventură romantică, odată ce copiii sunt în pat. Încercați să vă faceți timp pentru a savura din preparatele bucătăriei locale divine, acompaniați de un pahar excelent de vin, recomandat de expertul nostru în vinuri, și bucurați-vă de o seară în cuplu.

LETO Concierge - +40 790 792 000

© 2024 NovumByTheSea
Powered by: AGP.media