Novum by the Sea Wellness & Medical Spa

Novum by the Sea
Wellness & Medical Spa

Smell the Sea & feel the sky, let your soul & spirit fly .... !

Vă prezentăm Novum MedSpa, un refugiu liniștitor împotriva stresului cotidian, unde primirea este caldă, energia este bună și dobândirea echilibrului și a stării de bine sunt cele mai bune opțiuni din meniu.

Procedurile și tratamentele sunt o fuziune unică între tratamente wellness pentru față și corp, masaje tradiționale și terapeutice, terapii inspirate din culturi orientale și occidentale și soluții de ultimă generație din medicina preventivă și anti-ageing: fizio și termoterapie, hidrotermoterapie, kinetoterapie, tratamente medicale de recuperare cu scop profilactic, recuperator și de întreținere fizică, managementul stresului, toate urmând o singură filozofie în care prevenția, remediul și relaxarea sunt scopul oricărui tip de tratament.

Vezi Preturi & Pachete MedSpa

Cu o suprafață de 1500 mp, Novum MedSpa este un concept “Medical Spa” și remise en forme, un mix între oferta terapiilor wellness și a tratamentelor medicale de recuperare cu scop profilactic, recuperator și de întreținere fizică. Vă punem la dispoziție 21 de cabinete de tratament și o multitudine de facilități menite să vă încânte simțurile și să vă redea starea de bine:

Descarcă broșura - PDF Vezi Preturi & Pachete MedSpa

Formular de Rezervare - MedSpa

Vă rugăm să completați următoarele detalii pentru a face o rezervare la MedSpa, centrul nostru de terapie balneo situat în cadrul complexului Novum by the Sea. Echipa noastră vă va contacta pentru a confirma disponibilitatea și pentru a vă oferi informații suplimentare.

Informații Personale

Detalii Rezervare

Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestui formular nu garantează o rezervare. Echipa noastră vă va contacta în scurt timp pentru a confirma disponibilitatea și pentru a vă oferi instrucțiuni suplimentare pentru finalizarea procesului de rezervare.

Balneo Spa

Axioma unanim acceptata în întreaga lume, bazată pe științele medicale ne spune: “Este mai ușor să previi decât să tratezi”

Terapiile regenerative din programele noastre de cură sunt concepute pentru a vindeca, dar în esență pentru a preveni. Sănătatea și starea dumneavoastră de bine sunt principalele noastre obiective printr-o abordare modernă a medicinei holistice.

Servicii Wellness & Medical Spa

Din cauza rutinei presante a vieții de zi cu zi suntem predispuși în a face alegeri nesănătoase, care contribuie la o creștere vertiginoasă a afecțiunilor cronice, având ca rezultat îmbătrânirea prematură. Abordăm astfel toate terapiile din perspectiva medicinei anti-aging, care are ca scop îmbunătățirea calității vieții și încetinirea procesului de îmbătrânire.

Puteți alege în a combina perioada de vacanță programată cu adăugarea unor terapii și tratamente individuale din meniul extins à la carte sau rezervarea unui program din cele disponibile de Wellness sau Medical, în funcție de obiectivele de sănătate deziderate.

Prin conținutul lor, programelor noastre de recuperare si regenerare susțin printre altele:

  • Combaterea unui stil de viață sedentar
  • Prescrierea de programe de terapie preventivă și îngrijiri de reabilitare
  • Reducerea stresului psiho-social și gestionarea anxietății și depresiei;
  • Programe personalizate celor cu predispoziție pentru boli cornice
  • Prevenirea și tratarea excesului de greutate și a obezității

BalneoSpa vine în întâmpinarea oaspeților săi cu tratamente medicale specifice de balneoterapie, fizioterapie, masaje terapeutice, tratamente de recuperare fizică, medici specialiști în recuperare, detoxifiere și managementul stresului. Veți putea alege dintr-o gamă variată de tratamente medicale special concepute pentru afecțiuni asociate sistemului locomotor și osos – reumatism degenerativ (osteoartrită), pentru afecțiunile reumatice inflamatorii, afecțiuni ale coloanei vertebrale, afecțiuni articulare, dureri cervicale și lombare, sciatică, afecțiuni datorate unui stil de viață sedentar, afecțiuni circulatorii, musculatură încordată, oboseală mentală și fizică.

Ingredientele naturale folosite: nămolul terapeutic, plantele medicinale curative, sarea terapeutică de Bazna, băile individuale cu hidromasaj terapeutic au rolul de a susține prevenția, de redobândire a echilibrului psiho-fizic și recuperarea fizică în cel mai scurt timp posibil .

Novum MedSpa a fost conceput pentru a vă permite să evadați într-o altă lume.

E-MAIL: spa@novumbythesea.ro
TEL: +40 0727357788
Recomandări și Eticheta Spa
© 2024 NovumByTheSea
Powered by: AGP.media