EVENIMENTE

O ocazie nouă de a transpune în realitate cele mai îndrăznețe visuri pentru evenimentul tău. Împreună reinventăm concepția despre nunți, team bulding-uri, lansări de mărci și petrecerea zilelor de naștere la NOVUM by the Sea. Înconjurat de apele vibrante ale Mării Negre și de pădurea verde, resortul nostru este cadrul în care putem crea momente desăvârșite, ne putem distra și putem excela.

Evadați din agitația orașului și bucurați-vă de spații generoase, piese de mobilier unicat, dar și de dotări moderne, toate într-un ambient distins.

Novum by the sea este unul dintre cele mai luxuriante resorturi din sudul litoralului și pune la dispoziție spații atât interioare cât și exterioare, cu deschidere directă către mare, vederea panoramică asupra Mării Negre fiind spectaculoasă în fiecare anotimp.

Participanții evenimentelor vor fi încântați nu doar de locația unică, ci și de preparate culinare savuroase pregătite de chefi renumiți, băuturi personalizate și variate alte suprize.

Pentru un eveniment complet, suntem deschiși organizării de petreceri tematice, concerte cu muzică live și oricare alte idei pe care echipa Novum by the Sea le poate pune în practică.

CORPORATIV

Adună-ți echipa pentru un team building demn de aducere aminte!

La baza oricărei companii de succes există o echipă cu o dinamică complexă. Pentru a-ți răsplăti membrii valoroasei tale echipe cu cele mai îndrăznețe întâlniri de strategie și relaxare, nu căuta mai departe de NOVUM by the Sea, o destinație elaborată care va pune în mișcare cele mai creative idei ale colegilor tăi.

Novum by the Sea este locația aparte pentru evenimente corporate: seminarii, conferințe, sesiuni de lucru, lansări de produs, întâlniri business, ședințe de vânzări sau de marketing, dar și teambuilding-uri, training-uri, petreceri de companie.

În contextul situației actuale, Novum by the Sea propune oferte personalizate, potrivite cerințelor companiei tale.

Pachetele sunt construite pentru a veni în întâmpinarea fiecărei nevoi: echipamentul tehnic necesar, meniuri personalizate, coffee break, activități de team building.

LANSĂRI DE PRODUSE

Un brand ambițios merită o locație ambițioasă pentru a fi lansat cu strălucire. Suntem gata să proiectăm evenimente personalizate care să includă activități terestre și maritime pentru a susține excelența de la începuturile sale. Fie că este vorba despre zona piscinei din grădina interioară, restaurantul nostru generos, Garden Land sau plaja privată Asterios, Novum by the Sea vă poate oferi diverse pachete pentru a completa nevoile evenimentului dumneavoastră.

ÎNTÂLNIRI

Punem la dispoziție încăperi neconvenționale pentru conferințe, cu vedere la mare, într-un stil industrial, dar elegant. Lăsăți marea și briza să vă inspire pentru a asimila noi cunoștințe și pentru a vă reîncărca. Când întâlnirile se termină, este timpul să socializați, să formați noi legături pe coasta înaltă și să vă lăsăți surprinși de o călătorie culinară ghidată de bucătarii noștri cunoscuți.

Sala de conferințe, cu o capacitate de 100 de persoane, este proiectată pentru a face dintr-o activitate de grup una de neuitat, oferind o vedere panoramică asupra Mării Negre, spectaculoasă în fiecare anotimp.

NUNȚI

Încercați un exercițiu de imaginație: sunetul discret al valurilor mării, briza mângâietoare foșnindu-vă delicat hainele festive, cei dragi adunați pe întinderea nestânjenită de nisip, de-a lungul culoarului la capătul căruia aracada de flori albe așteptă celebrarea iubirii voastre.

2 nopți și 3 zile de poveste pe coasta elegantă a Olimpului, un setup măreț deasupra mării, flori și ținute decupate din reviste, clinchetul paharelor de șampanie, bucate divine și dragoste, dragoste nesfârșită ca marea.

Adăugați la toate acestea un apartament rezervat special pentru voi doi, surprize pe alese și o echipă pregătită să dea curs fiecărui vis în parte.

SERVICII

Organizarea unui eveniment de la A la Z poate consuma foarte mult timp și resurse, de aceea Novum by the Sea vine în sprijinul tău cu numeroase servicii și pachete care cuprind:

 • cazare în apartamente spațioase
 • sonorizare / scenă
 • servicii foto / video
 • aranjamente / decorațiuni
 • meniuri personalizate / candy bar
 • muzică live / DJ
 • petreceri / seri tematice
 • activități de team-building
 • supraveghere / animație copii
 • hostess
 • transport / sofer

© 2024 NovumByTheSea
Powered by: AGP.media