Novum by the Sea Wellness & Medical Spa Înapoi

Gymnasium Studio

Alegeți un stil de viață̆ sănătos cu ajutorul sportului și rezultatele nu vor întârzia să apară. Rezistența cardiovasculară la efort, forța musculară, flexibilitatea și modificarea compoziției corpului (schimbarea raportului dintre masa musculară și stratul adipos) sunt principalele beneficii de ordin fiziologic pe care le puteți obține urmând un program de antrenament personalizat.

Prin Kinetoterapie urmărim ameliorarea sau corectarea poziției vicioase a coloanei vertebrale, a afecțiunilor degenerative și a durerilor de spate. Kinetoterapia ajută la refacerea funcțiilor diminuate, creșterea mobilității și a forței musculare, îmbunătățind activitățile zilnice. Vă punem la dispoziție un studio Gymnasium pentru gimnastică medicală, unde puteți executa kinetoterapie cu echipamente specifice de ultima ora, kinetoterapie pe grupe mici de afecțiuni sau kinetoterapie individuală recuperatorie în vederea recuperării funcțiilor diminuate sau pierdute după anumite afecțiuni

Descarcă broșura - PDF Vezi Preturi & Pachete MedSpa

Formular de Rezervare - MedSpa

Vă rugăm să completați următoarele detalii pentru a face o rezervare la MedSpa, centrul nostru de terapie balneo situat în cadrul complexului Novum by the Sea. Echipa noastră vă va contacta pentru a confirma disponibilitatea și pentru a vă oferi informații suplimentare.

Informații Personale

Detalii Rezervare

Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestui formular nu garantează o rezervare. Echipa noastră vă va contacta în scurt timp pentru a confirma disponibilitatea și pentru a vă oferi instrucțiuni suplimentare pentru finalizarea procesului de rezervare.

© 2024 NovumByTheSea
Powered by: AGP.media