Novum by the Sea Wellness & Medical Spa Înapoi

HidroJet Pool

Această hidropiscină are 26 mp, un design organic și o capacitate de 8-10 persoane, combină beneficiile apei calde cu masajul oferit de zonele de hidromasaj amenajate pentru o relaxare deplină: jeturi de apă în bancheta pentru zona lombară, șezlonguri individuale cu hidromasaj corporal și cascade de apă pentru masajul cervical. Temperatura ridicată a apei aduce împreună cu hidromasajul relaxarea musculară, asuplizarea țesuturilor moi din jurul articulațiilor, ameliorează durerile și îmbunătățește mobilitatea articulară.

HidroJet Pool

Vei fi încântat să descoperi o serie de masaje surprinzătoare cu apă în fiecare colț al piscinei. Aici vei putea să socializezi, să te relaxezi sau să te bucuri împreună cu prietenii de aceasta experiență relaxantă așezat confortabil sau culcat. Acest tratament combină cele mai vechi aspecte ale termelor tradiționale și dotările de ultimă generație.

Hidromasajul orizontal este regăsit în părțile laterale ale piscinei. Puteți să vă expuneți părți ale corpului, de la talie în jos, astfel datorită forței percutante a apei se va genera un masaj asupra arborelui vascular, atât pe partea venoso limfatică cât și pe partea arterială cu un efect de peeling cutanat.

Beneficii: relaxare musculară, eliberarea constantă de endorfine și noradrenalină, diminuarea efectelor stresului asupra organismului, îmbunătățirea calității somnului, îmbunătățirea circulației, reducerea tensiunii arteriale.

Descarcă broșura - PDF Vezi Preturi & Pachete MedSpa

Formular de Rezervare - MedSpa

Vă rugăm să completați următoarele detalii pentru a face o rezervare la MedSpa, centrul nostru de terapie balneo situat în cadrul complexului Novum by the Sea. Echipa noastră vă va contacta pentru a confirma disponibilitatea și pentru a vă oferi informații suplimentare.

Informații Personale

Detalii Rezervare

Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestui formular nu garantează o rezervare. Echipa noastră vă va contacta în scurt timp pentru a confirma disponibilitatea și pentru a vă oferi instrucțiuni suplimentare pentru finalizarea procesului de rezervare.

© 2024 NovumByTheSea
Powered by: AGP.media