Novum by the Sea Wellness & Medical Spa Înapoi

Saună Japoneză Iyashi-Dôme

La Novum MedSpa vă puteți bucura de tratamentul de regenerare, purificare şi slăbire cu IYASHI-DOME: un concept care are la bază razele infraroșii lungi de origine organică, reprezentând modul cel mai eficient și satisfăcător de a optimiza și echilibra starea de bine a organismului, o replică tehnologică avansată a unei vechi practici japoneze, Suna Ryoho. Aceasta este o formă tradițională de detoxifiere a organismului care constă în îngroparea corpului în nisipul cald din apropierea țărmurilor.

Saună Japoneză Iyashi-Dôme

Această tehnologie revoluționară face posibilă purificarea, regenerarea și slăbirea prin echilibrarea organismului din interior. Echilibrarea corpului din interior, acțiunea detensionată asupra sistemului muscular, detoxifierea profundă și susținerea eficientă a metabolismului, au făcut ca acest program să fie foarte apreciat și de către sportivi. O ședință Iyashi Dôme (30 de minute) produce o transpirație abundentă, echivalentă parcurgerii distanței de 20 km, însă fără efecte secundare: producerea excesivă de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace si uzură permanentă a corpului.

Descarcă broșura - PDF Vezi Preturi & Pachete MedSpa

Formular de Rezervare - MedSpa

Vă rugăm să completați următoarele detalii pentru a face o rezervare la MedSpa, centrul nostru de terapie balneo situat în cadrul complexului Novum by the Sea. Echipa noastră vă va contacta pentru a confirma disponibilitatea și pentru a vă oferi informații suplimentare.

Informații Personale

Detalii Rezervare

Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestui formular nu garantează o rezervare. Echipa noastră vă va contacta în scurt timp pentru a confirma disponibilitatea și pentru a vă oferi instrucțiuni suplimentare pentru finalizarea procesului de rezervare.

© 2024 NovumByTheSea
Powered by: AGP.media