Novum by the Sea Wellness & Medical Spa Înapoi

THERMARIUM & POOL

Vă puteți bucura de toate beneficiile vindecătoare ale terapiilor cu apă și căldură oferite în zona THERAMRIUM & POOL practicate de secole pentru a reduce tensiunea musculară, pentru a ameliora durerea și stresul, pentru a stimula sistemul imunitar și a încuraja detoxifierea.

Novum by the Sea Wellness & Medical Spa Novum by the Sea Wellness & Medical Spa Novum by the Sea Wellness & Medical Spa Novum by the Sea Wellness & Medical Spa

În cultura japoneză ”baia“ și apa în toate formele ei fizice servește drept cale către starea de bine atât pentru trup, cât și pentru suflet, fiind considerată esențială în pregătirea corpului pentru vindecare. Este locul în care poti să-ți aduni gândurile și să cauți refugiu de tensiunile și stresul vieții de zi cu zi. În această zonă inițiem detoxifierea corpului, purificarea țesuturilor și reîncărcarea sistemului imunitar pentru a restabili mecanismele naturale și unice de auto-vindecare.

Temperaturile ridicate din saună ajută la eliberarea endorfinelor, analgezicele naturale ale organismului, care ajută la ameliorarea durerii și a tensiunilor musculare. De asemenea, transpirația facilitează eliminarea impurităților corpului într-un mod natural. Călătoria “termică” între saune trebuie combinată cu experiența dușurilor senzoriale de diferite temperaturi, pentru a vă răcori și stimula circulația sangvină dar și pentru a îndepărta toxinele.

Piscina acoperită este amenajată în interiorul SPA-ului, cu o lungime de 18 m, lățime de 7 m și adâncime maximă de 1,50 m. Temperatura apei piscinei este de 27°C (± 2°C). Calitatea apei din piscină este esențială pentru sănătatea persoanelor care o utilizează în mod frecvent. De aceea, pentru confortul și sănătatea oaspeților săi Novum MedSpa a investit în calitatea serviciilor oferite prin implementarea unui sistem ecologic de tratare a apei, un sistem de hidroliză, electroliza sării și ionizarea cu argint și cupru. Cel mai mare avantaj al acestui sistem este oferit de posibilitatea de a produce clor în mod natural, din sare. Apa din piscină este tratată cu sisteme de electroliză fiind la fel de naturală și pură ca apa mării, întrucât aceasta nu conține produse chimice destinate dezinfectării. Aceste sisteme ecologice produc floculant natural, ioni de cupru cu rol fungicid, algicid și dezinfectant natural sub forma ionilor de argint.

O ședință în baia de aburi ajută la eliberarea tensiunii musculare, a durerilor și a epuizării. De asemenea, ajută la deschiderea căilor respiratorii, îmbunătățește respirația, ameliorează iritațiile gâtului și atenuează congestia.

Descarcă broșura - PDF Vezi Preturi & Pachete MedSpa

Formular de Rezervare - MedSpa

Vă rugăm să completați următoarele detalii pentru a face o rezervare la MedSpa, centrul nostru de terapie balneo situat în cadrul complexului Novum by the Sea. Echipa noastră vă va contacta pentru a confirma disponibilitatea și pentru a vă oferi informații suplimentare.

Informații Personale

Detalii Rezervare

Vă rugăm să rețineți că trimiterea acestui formular nu garantează o rezervare. Echipa noastră vă va contacta în scurt timp pentru a confirma disponibilitatea și pentru a vă oferi instrucțiuni suplimentare pentru finalizarea procesului de rezervare.

© 2024 NovumByTheSea
Powered by: AGP.media